Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Topul oraşelor furnizoare de bani grei

Topul oraşelor furnizoare de bani grei

Pe locul al doilea în topul centrelor financiare, realizat de PricewaterhouseCoopers, se află Londra, pe când în fruntea clasamentului s-a plasat New York, relatează Bloomberg. Londra a urcat de pe locul al şaselea după ce firma de consultanţă a luat în considerare conexiunile internaţionale ale capitalei britanice, potrivit Mediafax.

"Influenţa economică a Londrei, uşurinţa de a face afaceri, inovaţiile şi atractivitatea de a fi o poartă internaţională de acces compensează evoluţia nesatisfăcătoare a economiei şi pierderile de locuri de muncă din sectorul financiar", se comunică într-un raport al PwC, care analizează performanţele sociale şi economice a 27 de mari oraşe la nivel mondial. Toronto şi Parisul se află pe poziţiile trei şi patru, iar Singapore, oraşul asiatic cel mai bine plasat, este pe locul şapte, urmat de Hong Kong.

Primarul Londrei, Boris Johnson, încearcă de mai mult timp să îl convingă pe premierul David Cameron să-şi dea acordul pentru construirea unui nou aeroport în locul actualului Heathrow, suprasolicitat. Dar industria financiară britanică vrea să-şi păstreze reputaţia intactă după scandaluri precum cel al manipulării dobânzii interbancare Libor sau cel ce ţine de nişte acuzaţii de fraudă în valoare de 2,3 mld. de dolari la banca elveţiană UBS. În Marea Britanie au fost desfiinţate 100.000 de locuri de muncă în sectorul financiar, respectiv 10% din totalul posturilor din domeniu, după prăbuşirea băncii americane Lehman Brothers în 2008, potrivit Confederaţiei Industriei Britanice.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii