Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Events

Sample imagePresident of Association of Auditors and Management Consultants from the Republic of Moldova, General Director of audit company „Ecofin-Audit-Service” SRL, editor in chief of "Fin-Consultant" magazine, economist, Mr. Ion Prisacaru has signed a new original book, which has recently appeared at the publishing house ”Gunivas” – “Return to roots”. (Read more...)
Sample imageIn March 2012, Audit firm „Ecofin-Audit-Service” SRL, became partner – member, of international network Crowe Horwath International. (Read more...)
Sample imageOn 02.02.2012, during the award ceremony for “Brand of the year - 2011” contest, Ecofin-Audit-Service Ltd was awarded the “Mercuriul de aur (Golden Mercury)” Grand Prix for the “Financial Institutions, Products and Services” category, Socially Responsible Brand Nomination. (Read more...)

Home News Primele obligaţiuni emise de Universitatea Cambridge

Primele obligaţiuni emise de Universitatea Cambridge

There are no translations available.

Universitatea din Cambridge va emite obligaţiuni, pe termen de 40 de ani şi în valoare de 350 de milioane de lire sterline. Aceasta are loc în condiţiile reducerii fondurilor alocate de guvernul britanic învăţământului superior, relatează Financial Times. Este a doua emisiune de titluri după cea efectuată în iulie de Montfort University, de 110 milioane de lire sterline, pe termen de 30 de ani, prima realizată de o universitate britanică în ultimii 14 ani.

Universitatea Cambridge vrea să utilizeze banii din emiterea de obligaţiuni pentru a investi în cercetări, spaţii de cazare şi alte scopuri. Recent, Cambridge a obţinut un rating maxim triplu A din partea Moody’s, cu perspectivă stabilă, în timp ce guvernul britanic are un rating triplu A cu perspectivă negativă. La moment, universitatea trebuie să returneze doar un împrumut de 10 milioane de dolari băncii Barclays, iar nu demult a adunat circa 1,2 miliarde de lire sterline într-o campanie prilejuită de aniversarea a 800 de ani de existenţă.

În Statele Unite, este un lucru obişnuit de emitere a obligaţiunilor de către o serie de universităţi prestigioase, precum Harvard şi Yale. Pe piaţa financiară se fac speculaţii că şi instituţiile superioare de învăţământ britanice vor începe să practice această metodă de a căpăta finanţe.

 

Partners

Donoway Partner

Awards

audit