Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Primele obligaţiuni emise de Universitatea Cambridge

Primele obligaţiuni emise de Universitatea Cambridge

Universitatea din Cambridge va emite obligaţiuni, pe termen de 40 de ani şi în valoare de 350 de milioane de lire sterline. Aceasta are loc în condiţiile reducerii fondurilor alocate de guvernul britanic învăţământului superior, relatează Financial Times. Este a doua emisiune de titluri după cea efectuată în iulie de Montfort University, de 110 milioane de lire sterline, pe termen de 30 de ani, prima realizată de o universitate britanică în ultimii 14 ani.

Universitatea Cambridge vrea să utilizeze banii din emiterea de obligaţiuni pentru a investi în cercetări, spaţii de cazare şi alte scopuri. Recent, Cambridge a obţinut un rating maxim triplu A din partea Moody’s, cu perspectivă stabilă, în timp ce guvernul britanic are un rating triplu A cu perspectivă negativă. La moment, universitatea trebuie să returneze doar un împrumut de 10 milioane de dolari băncii Barclays, iar nu demult a adunat circa 1,2 miliarde de lire sterline într-o campanie prilejuită de aniversarea a 800 de ani de existenţă.

În Statele Unite, este un lucru obişnuit de emitere a obligaţiunilor de către o serie de universităţi prestigioase, precum Harvard şi Yale. Pe piaţa financiară se fac speculaţii că şi instituţiile superioare de învăţământ britanice vor începe să practice această metodă de a căpăta finanţe.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii