Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Grupul Donoway

Grupul Donoway

Donoway in Moldova

Firma de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, a încheiat recent un acord de colaborare cu grupul companiilor Donoway. Grupul Donoway este format din companii de consultanţă, care activează pe teritoriul diferitor ţări, oferind o gamă largă de servicii de consultanţă şi audit. Grupul Donoway este în permanentă extensiune, avînd parteneri în aşa ţări ca Estonia, Letonia, Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, iar acum şi în Republica Moldova.

Companiile grupului sunt membri sau asociaţi a reţelei internaţionale Crowe Horwat International. Reţeaua Crowe Horwat International este formată din mai mult de 150 companii ce prestează servicii de consultanţă, contabilitate şi audit, în mai mult de 100 ţări ale lumii.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii