Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Firma de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, a devenit membru – partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International.

Firma de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, a devenit membru – partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International.

În luna martie 2012, Firma de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, a devenit partener asociat în reţeaua internaţională Crowe Horwath International.

Reţeaua Crowe Horwath International este formată din mai mult de 150 de companii independente ce prestează servicii de audit, consultanţă şi contabilitate în peste 100 de ţări din întreaga lume. Firmele membre ale reţelei Crowe Horwath International, sunt cunoscute pentru cunoştinţele lor vaste, experienţa şi reputaţia internaţională în prestarea serviciilor de audit, servicii de consultanţă, contabilitate ş.a. Acestea sunt unite printr-un angajament comun de prestare a serviciilor de cea mai înaltă calitate, procese puternic integrate, valori fundamentale şi filozofii de management care ghidează deciziile acestora de zi cu zi.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii