Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi

Noutăţi

Organizaţia Europeană pentru Calitate în Moldova - un „pas înainte” spre Uniunea Europeană

Între 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.

 

Topul oraşelor furnizoare de bani grei

Pe locul al doilea în topul centrelor financiare, realizat de PricewaterhouseCoopers, se află Londra, pe când în fruntea clasamentului s-a plasat New York, relatează Bloomberg. Londra a urcat de pe locul al şaselea după ce firma de consultanţă a luat în considerare conexiunile internaţionale ale capitalei britanice, potrivit Mediafax.

 

Primele obligaţiuni emise de Universitatea Cambridge

Universitatea din Cambridge va emite obligaţiuni, pe termen de 40 de ani şi în valoare de 350 de milioane de lire sterline. Aceasta are loc în condiţiile reducerii fondurilor alocate de guvernul britanic învăţământului superior, relatează Financial Times. Este a doua emisiune de titluri după cea efectuată în iulie de Montfort University, de 110 milioane de lire sterline, pe termen de 30 de ani, prima realizată de o universitate britanică în ultimii 14 ani.

 

Cum să faci bani din sărăcie. Profitul lui Obama

Cel mai bogat om al planetei, miliardarul mexican Carlos Slim, care are o avere de circa 69 de miliarde de dolari, câştigă bani buni de pe urma săracilor din America. Cum? Printr-o schemă simplă. El este proprietarul unei companii de producere a telefoanelor şi prestare a serviciilor aferente în cadrul Lifeline, un program al autorităţilor americane de donare a telefoanelor săracilor, scrie Daily Mail.

 
Pagina 1 din 19

Parteneri

Donoway Partner

Premii