Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Piaţă auto de un trilion de dolari

Piaţă auto de un trilion de dolari

O singură ţară din lume are o piaţă auto de un trilion de dolari. Şi nu e China. Numai taxele pe benzină ajung la 30.000.000.000 pe an, iar vânzările se apropie de 750.000.000.000.

Taxele anuale pentru cele 12 milioane de mașini vândute în anul 2011 în SUA au fost de 135 de miliarde de dolari. Circa 13% din totalul taxelor pe care le adună statele americane la buget înseamnă 90 de miliarde de dolari anual de pe urma maşinilor. Vânzările auto au fost de 564 miliarde de dolari în anul 2011, iar partea de servicii a strâns încă 175 de miliarde de dolari. După vânzările de până acum, în SUA se va ajunge la sfârșitul anului la 14 milioane de maşini vândute, adică aproximativ 735 de milioane de dolari numai din vânzări.

Taxele pe benzină bat şi ele înspre 100 de miliarde de dolari în anul 2012 dacă preţul tot creşte. În anul 2011 au adus statului 91 milioane de dolari. Din estimări, piaţa auto totală din SUA va ajunge la un trilion în anul 2012.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii