Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Afacere inspirată din Scriptură

Afacere inspirată din Scriptură

Arca lui Noe a fost construită în urmă cu zeci de mii de ani pentru a salva speciile de pe Pământ, potrivit Scripturilor. Vasul a existat, însă, doar în imaginaţia celor fascinaţi de misterele potopului biblic, notează Daily Mail. În secolul XXI, însă, trei antreprenori s-au gândit să transforme în realitate legenda biblică.

Trei arhitecţi miliardari au proiectat o ambarcaţiune de aproximativ 140 metri lungime şi 23 metri lăţime, potrivit Daily Mail. Creaţia fraţilor Walter şi Raymond Thomas este amplasată într-un parc din Hong Kong.

Pentru a-şi transforma vasul într-o atracţie turistică, miliardarii au decorat ambarcaţiunea cu 67 de perechi de animale din fibră de sticlă, aceleaşi specii pe care Noe le-a salvat de pe uscat, la îndemnul Domnului, după cum se arată în Biblie.

Cei mai „curajoşi” turişti se pot îmbărca fără probleme pe „Arca lui Noe”, dotată cu un restaurant exclusiv şi dormitoare de lux, şi asta pentru că vasul nu va pleca niciodată pe mare.

Întrebaţi despre scopul construcţiei, arhitecţii britanici au explicat că au vrut să promoveze pacea în rândul vizitatorilor, dar şi să transmită lumii mesajul că, indiferent de dificultăţile pe care le întâmpină, vor găsi întotdeauna o soluţie, aşa cum a fost Arca lui Noe pentru omenire.

“De-a lungul vieţii, toţi trecem prin potop, prin necazuri sau suferinţă. Poate că Arca îi va face pe oameni să reflecteze la faptul că şi ei vor putea să scape de furtună, asemenea lui Noe”, a motivat managerul parcului din Hong Kong.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii