Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Un oraş-fantomă de 1 miliard de dolari

Un oraş-fantomă de 1 miliard de dolari

Americanii investesc 1 miliard dolari pentru a construi un oraş fantomă. De ce nu vor să fie populat?

E criză, dar nu şi pentru investitorii americanii. Aceştia vor construi în New Mexico un oraş fantomă în valoare de 1 miliard de dolari, în numele ştiinţei. Urbea este gândită pentru 35.000 de locuitori, va avea şosele, case, birouri şi clădiri comerciale.

va "răsări" la 15 km de Hobbs, o localitate cu o populaţie de 40.000 de locuitori. Oamenii de afaceri care investesc în Centrul pentru Inovare, Tehnologie şi Testare (Cite) spun că au luat decizia construirii acestei aşezări-fantomă pentru că cercetătorii să ducă la bun sfârşit tot felul de teste, fără a deranja însă rezidenţii. Oamenii de ştiinţă vor să experimenteze aici tot felul de sisteme în domeniul energiei regenerabile, al traficului inteligent, dar şi al următoarei generaţii de reţele wireless.

Oraşele-fantomă nu sunt ceva neobişnuit în SUA. Nu sunt puţine cele abandonate, după ce industria care le susţinea a dispărut, mai ales, în urma crizei financiare. Nouă urbe inteligenta este totuşi o premieră. Este prima construită în scopuri ştiinţifice. Primarul din Hobbs, Sam Cobb, este extrem de încântat de acest proiect: “Ne va aduce multe oportunităţi şi ne va urca pe scena lumii". Vor fi create 350 de joburi iniţial, iar ridicarea oraşului va începe pe 30 iunie. Aici vor fi testate maşinile care se conduc singure, dar şi pistele de avion. Bob Brumley, director executiv al Pegasus Holdings, compania din spatele proiectului, a declarat: "Un lucru e sigur: nu vor fi explozii sau detonări”.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii