Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Singurul stat din UE care a evitat recesiunea

Singurul stat din UE care a evitat recesiunea

Creşterea economică a Poloniei a încetinit puternic în trimestrul al doilea, la 2,4% faţă de perioada similară a anului trecut, deşi în primul trimestru cifra a fost de 3,5% a PIB în baza anualizată, iar guvernul anticipa pentru cel de-al doilea trimestru o rată de expansiune de 2,9%.

Este cel mai slab rezultat din ultimii trei ani, din cauza crizei din zona euro şi a scăderii cererii interne, potrivit WSJ.com. Ministrul Finanţelor, Jan Vincent-Rostowski, a declarat că rezultatele sunt "o dezamăgire", însă "nu există niciun motiv" pentru o încetinire mai accentuată în trimestrul III. Oficialul a precizat că prognoza de creştere economică pentru acest an este de aproximativ 2,5%. Polonia este singurul stat din UE care a evitat recesiunea după criza financiară mondială din 2008-2009 şi care a rezistat la efectele crizei datoriilor de stat din zona euro, deşi uniunea monetară este cea mai mare piaţă de export pentru companiile polone. Situaţia a început însă să se deterioreze, exporturile Poloniei către zona euro afişând o scădere de 2,7% în primul semestru al acestui an, raportat la perioada corespunzătoare din 2011. Cererea internă a scăzut cu 0,2% în trimestrul al doilea, odată cu implementarea de către guvern a unor măsuri de reducere a cheltuielilor publice.

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii