Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Şapte miliarde de lei – cifra de afaceri la Piaţa Centrală

Şapte miliarde de lei – cifra de afaceri la Piaţa Centrală

Experţii estimează că cifra de afaceri zilnică de la Piaţa Centrală din capitala Republicii Moldova variază între nouă şi19 milioane lei. Astfel, aici anual se învârt, cel puţin, 3,6 mld. lei, iar maximum circa 7 mld. lei - majoritatea necontabilizaţi şi fără a fi plătite taxe.

"Banii din piaţă sunt cash. În mod normal, din 300 mil. lei, 50 mil. lei ar trebui să fie TVA ţi încă vreo 10 mil. lei impozite pe venit. Credeţi că aceşti bani ajung cumva în bugetele de stat ţi municipal? Întrebaţi primarul", precizează pe blogul său comentatorul Victor Ciobanu. Potrivit acestuia, administraţia Primăriei susţine că nu poate face nimic pentru a schimba situaţia. "Pentru că există interese. Întrebarea este: ale cui interese?", opinează Victor Ciobanu. Expertul sugerează că la mijloc ar putea fi chiar liberalii, al cărui lider este primarul general Dorin Chirtoacă. Se ştie că deputaţii liberali au fost cei care au blocat în Parlament un proiect de lege ce prevedea alocarea unui teren pentru construcţia unei pieţe angro (pe 33 ha lângă Universitatea Agrară), cu toată infrastructura necesară - frigidere, căi de acces etc. De notat că pentru anul trecut întreprinderea municipală Piaţa Centrală a raportat o cifră de afaceri de 40,2 milioane de lei, adică de 100 de ori mai mică decât ar fi în realitate.

 

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii