Ecofin Audit Service

  • Romana
  • Русский
  • English (United States)
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Noutăţi Surprize din partea grupului Fiat

Surprize din partea grupului Fiat

Grupul Fiat a atras un val de critici şi cereri de clarificări, deoarece a anunţat că se va distanţa de programul "Fabbrica Italia" din cauza crizei profunde de pe piaţa auto. Ministrul Muncii Elsa Fornero a cerut explicaţii referitoare la strategia de dezvoltare în Italia, relatează AFP, potrivit Mediafax.

"Guvernul nu îşi poate impune voinţa într-o companie privată. Dar îi cerem un angajament precis, să ne spună la ce să ne aşteptăm că se va modifica în programul Fabbrica Italia", a mai afirmat Fornero într-un interviu. În cel mai rău caz ar avea de suferit nu doar acţionarii, dar şi toţi angajaţii Fiat şi miile de familii care trăiesc de pe urma activităţii grupului, a insistat ministrul. Conceptul"Fabbrica Italia", lansat în 2010, prevede investiţii de 20 de miliarde de euro şi un nivel al producţiei de 1,4 milioane de vehicule în Italia, în 2014.

"Lucrurile s-au schimbat când piaţa auto europeană a intrat într-o criză gravă, iar cea din Italia a ajuns la nivelul anilor ’70. Din acest motiv este imposibil să ne referim la un proiect de acum doi ani şi jumătate", a concluzionat Fiat într-un comunicat. Grupul a subliniat ca prioritatea sa este "să crească şi să devină mai competitiv, fără să se uite importanţa Italiei şi a Europei".

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii