Ecofin Audit Service

 • Romana
 • Русский
 • English (United States)
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
 • default color
 • black color

Evenimente

Sample imageÎntre 05 şi 07 decembrie 2012, în premieră pentru Republica Moldova va avea loc Reuniunea a 119-a a Asambleii Generale a Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ). Concomitent, îşi va începe lucrările Prima Conferinţă Ştiinţifică Internaţională în domeniul calităţii din Republica Moldova cu genericul ”Managementul şi produse de calitate cu/ prin oameni de calitate” consacrată atât problemelor actuale de management, asigurării calităţii produselor alimentare şi a serviciilor în domeniul învăţământului, cât şi nivelului calităţii vieţii în general.(Citiţi mai mult...)
Sample imagePreşedintele Asociaţiei Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, Directorul general al Firmei de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL, redactorul-şef al revistei "Fin-Consultant", economistul, dl. Ion Prisăcaru a semnat un nou volum original, proaspăt apărut la editura ”Gunivas” - ”Revenire la rădăcini”. (Citiţi mai mult...)
Sample imageÎn luna martie 2012, Firma de audit "Ecofin-Audit-Service" SRL, a devenit membru - partener în reţeaua internaţională Crowe Horwath International (Citiţi mai mult...)

Home Principală Despre noi

Despre companie

Email Imprimare PDF

Menţiuni şi obiective conforme cu dezideratele

 

Stimaţi prieteni şi colegi, anii de activitate, pe care Firma de audit „Ecofin-Audit-Service” SRL îi consemnează, constituie un eveniment deosebit de important pentru colectivul pe care am onoarea să-l conduc, şi sper, că, de altfel, şi pentru clientela noastră. Ceea ce este esenţial în efortul nostru demonstrat de la începuturi (data înregistrării firmei: 28.12.2001) şi mereu în creştere, e că am ştiut a intui dezideratele timpului, multe impuse de noile realităţi, şi a ne formula clar şi în termeni oportuni misiunile şi obiectivele. Ulterior a fost mai important a şti cum să ne mobilizăm forţele şi să convergem energia, cunoştinţele şi spiritul de iniţiativă la surmontarea dificultăţilor şi obstacolelor către obiectivele schiţate. Este minunat că în colectiv s-a resimţit major comunicarea sufletească, aproape de înrudire, între membrii acesteia. În această perioadă, care pentru noi a trecut ca o clipită, am reuşit să ne constituim şi să ocupăm locul respectiv de pe piaţa autohtonă a serviciilor de audit. Lucru deloc uşor în condiţiile unei concurenţe deosebit de dure. Constat cu satisfacţie că succesul se datorează profesionalismului, devotamentului, receptivităţii şi responsabilităţii înalte de care a dat dovadă tînărul colectiv.

Ion Prisăcaru

Director general
al Firmei de audit “Ecofin-Audit-Service” SRL

 

Confidenţialitate şi transparenţă

Respectînd principiul legalităţii, asigurînd secretul datelor despre clienţii firmei, „Ecofin-Audit-Service” SRL este transparentă în acţiunile sale. Activitatea firmei reprezintă interes şi pentru reprezentanţii mijloacelor de informare în masă, care vor să afle părerile specialiştilor privind evenimentele din economia naţională, privind iniţiativele, modificările legislaţiei economico-financiare. Cele mai importante publicaţii de specialitate publică materialele specialiştilor privind organizarea şi ţinerea contabilităţii, aplicarea legislaţiei fiscale, dezvoltarea activităţii de audit în Republica Moldova. Firma „Ecofin-Audit-Service” SRL participă activ la expoziţii, prezentînd standuri informaţionale şi produse software.Participarea la expoziţii este un imperativ al timpului. Aici se cimentează relaţiile cu vechii clienţi, iar viitorii parteneri au posibilitate să se documenteze cu capacităţile firmei privind acordarea serviciilor calitative de audit.

Priorităţi

 • „Ecofin-Audit-Service” SRL este prima firmă de prestare a serviciilor în Republica Moldova, România şi ţările CSI care a obţinut Certificatul internaţional de calitate IQNet privind implementarea şi menţinerea unui sistem de management al calităţii conform condiţiilor standardului ISO 9001:2000. La moment se implementează standardul ISO/IEC 27001 „Securitatea informaţiilor”.
 • Suntem deţinători ai următoarelor premii: Laureat de Gradul II al Premiului de Stat pentru Realizări în Domeniul Calităţii, Productivităţii şi Competitivităţii, „Cel mai bun contribuabil al anului 2005”; „Cel mai bun contribuabil al anului 2006”; Medalia de Onoare la Concursul „Marca comercială a anului 2005”, „Marca comercială a anului 2006” la categoria „servicii financiare”, "Marca comercială a anului 2009", „Marca comercială a anului 2010”, "Marca comercială a anului 2011"  la categoria „Mărfuri şi servicii pentru afaceri, Business-to-business”, Nominaţia „Marca comercială responsabilă social”, "Premiul de stat pentru realizări în domeniul calităţii pentru anul 2009, 2010”.
 • Serviciile oferite de Firma “Ecofin-Audit-Service” garantează confidenţialitatea. Din experienţa noastră acest factor este important pentru a putea dezvolta pe deplin relaţiile profesionale. Serviciile acordate clientului sînt îndreptate permanent către îmbunătăţirea şi perfecţionarea activităţii acestuia. De aceea, „Ecofin-Audit-Service” SRL asigură confidenţialitatea informaţiilor comunicate de client sau obţinute pentru acesta, chiar şi după încetarea raporturilor de colaborare.
 • Firma îşi asumă răspundere juridică şi materială deplină faţă de beneficiar pentru serviciile prestate, respectarea termenilor de acordare a acestora, asigurarea confidenţialităţii şi altor angajamente asumate.
 • A organizat şi editează Revista periodică lunară de consultanţă în management „Fin-Consultant”, care este distribuită gratuit clienţilor “Ecofin-Audit-Service” SRL.
 • Firma “Ecofin-Audit-Service” a iniţiat organizaţia profesională – Asociaţia Auditorilor şi Consultanţilor în Management din Republica Moldova, preşedintele căreia este conducătorul “Ecofin-Audit-Service” SRL. Asociaţia, de asemenea, îşi aduce aportul la protecţia drepturilor şi promovarea intereselor clienţilor “Ecofin-Audit-Service” SRL, participă activ la elaborarea şi perfecţionarea actelor normative ce reglementează activitatea din domeniul economico-financiar şi contabil.
 • Colaboratorii companiei sunt autori ai „Enciclopediei Plătitorului de Impozite” editat în patru volume şi în două limbi: română şi rusă.

Personalul firmei

Compania integrează în cadrul său o echipă de specialişti cu experienţă în activitatea financiar-contabilă, audit, consultanţă financiară fiscală şi de afaceri.

În cadrul firmei activează 3 auditori certificaţi:

1. Ceban Irina - auditul general

2. Vîrjnevschi Maria - auditul general

3. Șeptelici Cristina - auditul general

Filosofia politicii firmei

Filozofia politicii firmei „Ecofin-Audit-Service” SRL este fundamentată pe următoarele principii de bază:

 • Legalitate.
 • Superioritate intereselor clienţilor – personalul firmei este în serviciu la client.
 • Individualism şi creativitate la executarea fiecărei comenzi, monitorizarea ulterioară a situaţiei.
 • Garantarea calităţii serviciilor prestate.
 • Continuitate privind perfecţionarea personalului.
 • Dinamism şi flexibilitate în afacere.
 • Operativitate (filiale şi subdiviziuni în teritoriul republicii).

Firma asigură respectarea tuturor principiilor politicii concomitent, garantînd eficacitate, stabilitate şi securitate în afaceri.

 

 

Parteneri

Donoway Partner

Premii